Home paginaBlogWOONTREND: IN DE WOLKEN

WOONTREND: IN DE WOLKEN

31 Jan 2014

door

In:Blog

Deel op

POS1T1ON_OBJECT_JOONANDJUNG_CLOUD_07

Zijn de interieurdesigners in de wolken?
Hun creaties staan in elk geval met beide poten op de grond. Nou ja, Sommige dan.

De wolk is dé interieurdesign inspiratiebron voor 2014. Aaibare, ronde en lieflijke designs halen de zachte kant van het interieur naar boven. De organische vormen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en geven een unieke twist aan het interieur.

The Cloud Stool door Joon & Jung

Cloud Stool - Joon & Jung

‘The Cloud Stool’ van Joon & Jung lijkt misschien niet zo comfortabel, maar niets is minder waar. Dit schattige wolkenkrukje doet zijn naam eer aan en zit heerlijk zacht.

Le Nuage door Wout Wessemius

Wessemius - Cloud Pendant Lamp

‘Le Nuage’, de wolkenlamp van de Nederlandse designer Wout Wessemius, is ontworpen voor dromers. De zachte materialen en organische vormen zorgen voor warm, op zonnestralen lijkend licht en nemen je direct mee naar de zevende hemel.

Snöbär door Nebojsa Gornjak en Natasa Vukosavljevic

Snobar

De Snöbär van Nebojsa Gornjak en Natasa Vukosavljevic geeft je het ultieme wolkengevoel. Buiten het feit dat deze stoel onwijs lekker zit sluit dit verrassende design naadloos aan bij de wolkentrend.

Kulle Daybed door Stefanie Schissler

Kulle Daybed

Voor een klein wolkendutje verplaats je je gemakkelijk naar het Kulle bed. Designer Stefanie Schissler raakte geïnspireerd door de zachte uitstraling van wolken, en ontwierp het Kulle bed met ultiem comfort als rode draad.

Laat een Reactie achter

Top