Tafel Moon (by Rupert & Rupert)

€ 4.041,32

Prachtige eetkamertafel Moon uit de collectie by Rupert & Rupert. Moon is tevens verkrijgbaar als salontafel. Shop online via de webshop van ENTREZ, hét nieuwe woonmagazine voor je iPad.

Productbeschrijving

Prachtige eetkamertafel ‘Moon’ uit de collectie by Rupert & Rupert. Moon is een ware eye-catcher als eettafel, maar ook meer dan geschikt als werktafel. Moon is tevens verkrijgbaar als salontafel, zie Salontafel Moon in onze webshop. De tafel is gemaakt van massief eikenhout en in zilvergrijs gebeitst. Zowel de eetkamertafel als de salontafel zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar. Maatwerk is mogelijk.

Collectie & Levering: Rupert & Rupert.

Wooninspiratie
Benieuwd naar de collectie en Luxury Living stijl van Rupert & Rupert? Bekijk hier hoe verfijnd de eetkamertafel staat en shop de stijl van… Of download editie 2 van ENTREZ in de App Store en lees het interview met de familie Rupert. ENTREZ was thuis bij de familie Rupert in hun prachtige villa in De Steeg.

Let op:
Prijs is exclusief eventuele bezorgkosten. Bezorging is uitsluitend mogelijk na overleg met de leverancier. In aanvulling op de vermelde prijs worden in het geval van bezorging extra kosten in rekening gebracht door de leverancier.

Extra informatie

Afmetingen 240 x 100 cm

Beoordelingen

There are no reviews yet.

Wees de eerste die een reactie geeft “Tafel Moon (by Rupert & Rupert)”