Circles of Life (Studio Van en Veld)

€ 49,17

Circles of Life zijn persoonlijke kunstwerkjes, gemaakt van (oude digitale of analoge) bestaande foto’s van dierbare momenten uit je leven. Leuk om te sparen en een verzameling van circles op je wand te hangen.

Productbeschrijving

De Circles of Life: een dynamisch decoratief kunstwerk van mooie momenten uit het leven, dat zich kan blijven uitbreiden. Een modern alternatief voor het welbekende ‘fotowandje’….passend in ieder interieur of bedrijf. Leuk om te sparen, of cadeau te geven.

Circles of Life zijn persoonlijke kunstwerkjes, gemaakt van (oude digitale of analoge) bestaande foto’s van dierbare momenten uit je leven. De Circles zijn massief houten plaatjes, waarop een persoonlijke fotoprint wordt verlijmd en welke vervolgens worden afgewerkt met een glimmende laag epoxyhars. Studio Van en Veld kan alles tot een kunstzinnig plaatje verwerken, de technische kwaliteit van de foto is niet belangrijk, de kwaliteit van de lach en het moment wel.

Een waardevol, steeds verder uit te breiden kunstobject, passend en inspirerend in ieder interieur, gezin en bedrijf. De Circles of Life zijn ook een heel bijzonder persoonlijk en origineel cadeau. Alle Circles worden gratis aan huis geleverd in een mooie cadeaubox.

Exclusief voor ENTREZ-lezers 3 voor de prijs van 2!

Zie ook de informatie van onze lezersaanbieding van editie 2 van ENTREZ magazine.

Dus lezers: bestel twee Circles of Life en je ontvangt drie thuisgestuurd. Na je bestelling neemt Studio Van en Veld contact met je op voor het aanleveren van de door jou gewenste afbeelding en andere details.

De aanbieding is uitsluitend van toepassing bij aankoop van twee Circles of Life, geldt niet in combinatie met andere kortingsacties en is geldig tot en met 31 december 2013.

Levertijden mogelijk van 2 tot 3 weken of in overleg.

Beoordelingen

There are no reviews yet.

Wees de eerste die een reactie geeft “Circles of Life (Studio Van en Veld)”