Home paginaBlogVINTAGE DESIGNBEURS: DESIGN ICONS 2014

VINTAGE DESIGNBEURS: DESIGN ICONS 2014

22 Jan 2014

door

In:Blog

Deel op

Design Icons 2014

Liefhebbers van vintagemeubelen en designartikelen opgelet! Op 8 en 9 februari kunnen jullie, in een voormalige scheepsloods in Amsterdam Noord aan het IJ, je hart ophalen. Tijdens Design Icons 2014 vind je unieke stukken en originele design klassiekers uit de jaren 1930 tot 1980, die door zo’n zestig professionele handelaren uit heel Europa voor jou zijn geselecteerd. Naast de bekende klassiekers zijn er ook ontwerpen van minder bekende designers.

Vintage en tweedehands design zijn de laatste tijd ontzettend populair. Er is enorm veel vraag naar. Begrijpelijk, want echt design is niet alleen tijdloos, het geeft je interieur een persoonlijk tintje. Ga dus kijken! Je vindt nu een grote collectie van vintage designstukken op één plek en kunt heerlijk inspiratie opdoen.

Design-Icons

Vintage designbeurs 2014. Locatie: De Overkant, Amsterdam Noord

In elke editie van ENTREZ wordt een designklassieker uitgelicht. Wij zijn gek op die unieke creaties van Eames, Mies van der Rohe, Gispen en ook Rietveld en vele anderen. Bijzonder om nog originele exemplaren van deze iconen te zien. Wie weet kunnen we nog een uniek item vinden. Wij gaan in ieder geval! Ga je mee?

Wanneer

Zaterdag  8 februari van 14 – 20 uur. Kaarten kosten € 10,- p.p.
Zondag 9 februari van 10 – 18 uur. Kaarten kosten € 5,- p.p.

Locatie: De Overkant. Gedempt Hamerkanaal 96, 1021 KR Amsterdam
Meer info: www.design-icons.com & www.retrostart.com

Of check de Facebook event pagina DESIGN>ICONS 2014

Win gratis kaarten

ENTREZ mag 5 x 2 kaarten weg geven! Wil jij samen met iemand anders naar de vintage designbeurs? Het enige dat je hoeft te doen is het bericht op onze Facebookpagina te liken. Een retweet (RT) van onze post op Twitter mag ook! We maken eind volgende week bekend wie de kaarten ontvangen.

Laat een Reactie achter

Top