Home paginaBlogTREND: GEOMETRISCH 2014

TREND: GEOMETRISCH 2014

3 Jan 2014

door

In:Blog

Deel op

archiproducts

Het nieuwe jaar is begonnen, de feestdagen zijn voorbij. De kerstboom gaat de deur uit, de ballen en verlichting mogen terug in hun vertrouwde doos op zolder. Waar de kerstboom ooit vrolijk stond te schitteren is nu niets anders te zien dan een akelig lege plek. Voor de één een reden om de (al flink aftakelende) kerstboom nog langer te laten staan, voor de ander een mooi excuus om het interieur eens met een nieuwe blik te bekijken.

De redactie van ENTREZ pakt zo’n mooie kans op een verfrissende twist in het interieur in ieder geval graag met beide handen aan. Kijkende naar de trends van 2014 valt de geometrische trend in het interieur erg op. ENTREZ spotte de volgende opvallende geometrische producten voor je. Een troost voor de lege kerstboomplek, een verrijking voor het nieuwe jaar.

KALEIDO - CLARA VON ZWEIGBERGK

KALEIDO – CLARA VON ZWEIGBERGK

De Kaleido is een serie van dienbladen. Het geheel werkt als een soort puzzel.  Met negen kleuren en vijf geometrische vormen kan je je eigen design creëren. Door deze mogelijkheden hebben de bladen dan ook diverse functies, door ieder zelf te bepalen. Zo kun je ze gebruiken voor koffie, maar ook voor kaarsen, sieraden of sleutels. De mogelijkheden zijn eindeloos. De Kaleido wordt vertegenwoordigd door Hay en is dan ook bij hun te koop.

Cube Terrarium - west elm

CUBE TERRARIUM – WEST ELM

Uitgekeken op de standaard plantenpot en klaar voor wat nieuws? Dan is de Cube Terrarium misschien wel wat voor jou. Deze kubistische plantenkasjes van West Elm geven al je groen een origineel huis in je huis.

CON. TRADITION - SARA BERNARDI

PENDANT LAMP – SARA BERNARDI

Deze mooie lampen, ontworpen door de Italiaanse Sara Bernardi, behoren tot een serie van CON. TRADITION. Hun producten zijn geïnspireerd op Chinese tradities, maar tijdloos design voert de boventoon.

FACETED MIRROR SIDE TABLE - WEST ELM

FACETED MIRROR SIDE TABLE – WEST ELM

Tot slot deze geweldige spiegeltafel van West Elm. Een pronkstuk in ieder interieur. Vanwege het grote aantal spiegeldriehoeken, reflecteert de Faceted Mirror Side Table het licht van vele kanten. Buiten het feit dat de kamer hierdoor wordt opgelicht, creëert het ook een speels effect. De tafel kan gebruikt worden als nachtkastje, maar ook als koffie- of bijzettafel is het een leuk gezicht.

Laat een Reactie achter

Top