Home paginaBlogOndertussen… behind the scenes

Ondertussen… behind the scenes

5 Aug 2013

door

In:Blog

Deel op

ENTREZ magazine

Op de redactie en in de studio genieten we van het heerlijke zomerweer. Tussendoor eten we ijsjes en de ventilator zorgt voor verkoeling. Intussen wordt de tweede editie van ENTREZ afgerond.

Ook in deze editie tonen we weer prachtige reportages van de interieurs van professionals en kijken we binnen bij droomhuizen. Geniet van het mooie weer en nog even ter herinnering: ENTREZ is ook offline beschikbaar. Eenmaal gedownload is het magazine op je vakantie-adres beschikbaar om fijn inspiratie op te doen. We delen alvast mooie zomerbeelden.

ENTREZ-magazine_FlowerPrachtige pioenrozen tijdens de fotoshoot van een bijzondere waterwoning in Amsterdam (sneakpeak editie 02).

ENTREZ-magazine_Flowers-PeoniesDeze zomer staat in het teken van de pioenroos. Ook tijdens de fotoshoot voor de rubriek ‘Thuis bij…’ weer prachtige pioenrozen (sneakpeak editie 02).

ENTREZ-magazine_Garden-DetailHeerlijk landleven tijdens de fotoshoot buiten. De bewoner is architect en ontwierp een moderne villa met een tuin die strak is, maar toch een landelijk gevoel geeft (sneakpeak editie 02).

Laat een Reactie achter

Top