Home paginaNieuwsOBJECT 6 T/M 9 FEBRUARI IN DE ROTTERDAM

OBJECT 6 T/M 9 FEBRUARI IN DE ROTTERDAM

30 Jan 2014

door

In:Nieuws

Deel op

object-rotterdam

Veelzijdig aanbod, inspirerende design talks en fenomenaal uitzicht zijn zo maar een paar kernwoorden die OBJECT beschrijven. OBJECT – de beurs voor eigentijds design – vindt dit jaar plaats in De Rotterdam. Het grootste gebouw van Nederland met maar liefst 44 verdiepingen.

Het event past perfect in dit imposante gebouw van Architect Rem Koolhaas, want OBJECT Rotterdam omarmt bijzondere objecten op het gebied van design, mode, architectuur en kunst. Van donderdag 6 tot en met zondag 9 februari is dit dé plek voor design liefhebbers. Tijdens OBJECT maak je kennis met limited editions van jonge en gevestigde designers uit binnen en buitenland in de ‘verticale stad’, zoals het idee achter het gebouw is.Mode en meer

Je zult er niet alleen kunst en design aantreffen. OBJECT toont naast design ook modevormgeving en sieraden. Gevestigde namen zoals Dinie Besems, maar ook opkomend talent zoals Dewi Bekker, tonen exclusieve ontwerpen en nieuwe accessoires.

Design talks en OBJECT party
Wil je meer weten over design? Dan vinden tijdens de beursdagen in de lobby van het nHow hotel, inspirerende design talks plaats in samenwerking met verschillende designplatforms zoals BNO/Romeo Delta. En op zaterdagavond is er een OBJECT party in de trendy bar van het nHow hotel, met indrukwekkend uitzicht op de wereldbekende Erasmusbrug.

Unieke kans
Breng je een bezoek aan OBJECT, dan is dit een fijne gelegenheid om in één keer het veelbesproken gebouw De Rotterdam te bekijken, een blik te werpen op het nieuwe hotel nHow en de wereld van nationaal en internationaal design te verkennen. 44/floors biedt bezoekers zelfs de unieke kans om een aantal van de hooggelegen appartementen te bekijken.

OBJECT – De Rotterdam
Wilhelminakade 137 | Rotterdam
www.objectrotterdam.nl

Do 6 en vr 7 feb 12:00-21:00 uur
Za 8 en zo 9 feb 12:00-18:00 uur

Entree 5 euro

OBJECT vindt gelijktijdig plaats met Art Rotterdam.

Laat een Reactie achter

Top