Home paginaBlogNieuw design in de Gispen Home Collectie

Nieuw design in de Gispen Home Collectie

10 Jul 2013

door

In:Blog, Nieuws

Deel op

Gispenlamp De Cover

De Gispen Home Collectie (voorheen NGispeN) is twee producten rijker. Beide producten zijn ontworpen door de Nederlandse designer Peter van de Water.

Nieuw in de Home Collectie is de Bendit, een luxe matzwarte salontafel. Deze stijlvolle tafel voelt zacht aan omdat het blad bekleed is met Linoleum Desktop. De zijkanten van de tafel zijn van metaal. Onder het blad is er ruimte voor tijdschriften en boeken. De prijs van de Bendit is € 1.390.

Bendit_Gispen
Tegelijkertijd lanceerde Gispen De Cover, een lange, smalle hanglamp die perfect boven een dressoir, keukenblad of tafel past. Omdat de kap schuin af loopt is de witte reflector aan de binnenkant te zien. De Cover is er in vier kleuren: geanodiseerd aluminium, hoogglans koper, matzwart en verschroomd, dus voor ieder wat wils. Combineer bijvoorbeeld verschillende covers en verschillende hoogtes met elkaar. De lamp is er vanaf € 265.

Cover_Gispen
Over de designer
Peter van de Water studeerde in 1994 af aan de kunstacademie St. Joost in Breda met de richting architectonische vormgeving. In 1999 startte hij ontwerp bureau Internal Affairs en begon hij met het ontwerpen van interieurs en meubels.

Gispen design is ook online te koop via store.gispen.nl

Laat een Reactie achter

Top