Home paginaBlog9 juni – 21 juli Mode Biënnale in Arnhem

9 juni – 21 juli Mode Biënnale in Arnhem

11 Jun 2013

door

In:Blog

Deel op

ENTREZ_Mode-Biennale-Arnhem-II

Tip! Mode Biënnale Arnhem 2013. Erg leuk om in de komende weken een bezoek aan Arnhem te brengen en dit te combineren met een voordelige overnachting in Hotel Modez.

Mode Biënnale Arnhem 2013
De vijfde editie van de Mode Biënnale Arnhem omvat een zeer gevarieerd programma. Dit jaar zijn er ook diverse activiteiten voor kinderen en jongeren. De Stichting Arnhem Mode Biënnale (AMB) streeft er naar iedere twee jaar een vernieuwend event neer te zetten waar actuele modevormgeving op een toegankelijke manier gepresenteerd wordt.

Lezersaanbieding voor lezers van ENTREZ. Overnacht in stijl.
Op alle dagen zijn er verschillende activiteiten. Van workhops, lezingen en MºBA Club Burlesque tot de Arnhemse Stockdagen. Wil je niets missen, combineer dan een bezoek aan Arnhem met een voordelige hotelovernachting in Mode Design Hotel Modez. Lezers van ENTREZ boeken een heel voordelig arrangement en overnachten ‘fashionable’ in stijl voor de speciale prijs van € 54,50 per persoon. Hotel Modez is hip & trendy en ligt midden in het Modekwartier in Arnhem. Bekijk hier de exclusieve lezersaanbieding.

Nog meer voordeel
Met een MºBA PASS bezit je over een passe-partout die je toegang geeft tot de verschillende exposities van MºBA 13: Fetishism in Fashion. De kaart is zes weken lang geldig (van 9 juni tot en met 21 juli 2013) en geeft éénmalig toegang tot de locaties MºBA Centraal, Eusebiuskerk, Huis Zypendaal en Marienburg. Locaties kunnen ook op verschillende dagen bezocht worden. De prijs van een MºBA PASS is 20 euro.

Waar is de MºBA PASS te koop?
MºBA Centraal (Kenniskluster/Rozet) Kortestraat 16, Arnhem
Eusebiuskerk, Kerkplein 1, Arnhem
VVV Arnhem, Stationsplein 13, Arnhem
Info over activiteiten, locaties, data en tickets: http://moba.nu

Top