Mail en win

NU EXCLUSIEF VOOR LEZERS VAN ENTREZ MAGAZINE!
Loft-Interieurs
Fotograaf Peter Kooijman fotografeerde 24 woningen in Het Pakhuis St. Job aan de Lloydkade in Rotterdam. Dit rijksmonument uit 1912 is enkele jaren geleden gerestaureerd en voor bewoning geschikt gemaakt. In dit prachtige gebouw zijn 109 loft-appartementen en penthouses gerealiseerd, die door de bewoners naar eigen smaak konden worden ingedeeld en ingericht. Peter Kooijman was onder de indruk van het pand en de interieurs en realiseerde zelf het boek van A tot Z. Een must have voor iedereen die geïnteresseerd is in woninginrichting en design!

Laat ons weten waarom je een kans wil maken op dit inspirerende boek. Stuur een email, voorzien van je naam en adres naar lezersactie@entrezmagazine.nl en win één van de drie boeken. De actie is geldig tot en met 30 november 2013. De winnaars ontvangen nadien persoonlijk bericht.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over het boek ‘Loft Interieurs’.

Door deelname aan deze actie stem je automatisch in voor het ontvangen van digitale nieuwsbrieven en andere promotionele acties van ENTREZ magazine.

NU EXCLUSIEF VOOR LEZERS VAN ENTREZ MAGAZINE!
Woonbeurs-Adam-2013

GRATIS toegang tot de woonbeurs ter waarde van € 19,-.

Win een gratis toegangskaart voor de Woonbeurs Amsterdam door een e-mail met je gegevens te sturen naar lezersactie@entrezmagazine.nl. Laat ons voor 23 september 2013 weten wat jij graag aan jouw huis zou willen veranderen en op welk gebied je geïnspireerd wil worden. De winnaars ontvangen voor eind september 2013 persoonlijk bericht.

De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van dinsdag 1 t/m zondag 6 oktober 2013. Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur. Avondopeningen zijn op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. Locatie: Amsterdam RAI.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Woonbeurs Amsterdam.

Door deelname aan deze actie stem je automatisch in voor het ontvangen van digitale nieuwsbrieven en andere promotionele acties van ENTREZ magazine.

Top