FAQ

Waar kan ik ENTREZ magazine vinden?

ENTREZ magazine is een gratis App en beschikbaar voor de iPad. Je vindt de App via de App Store. Open het App Store icoon op je iPad en zoek rechtsboven in de searchbox via Hitlijsten  op 'Entrez'. Na het downloaden verschijnt ENTREZ in de tijdschriften Kiosk op je iPad. Klik hier om naar iTunes te gaan.

Hoe download ik de twee gratis edities?

Ga naar de App Store op je iPad en zoek op ENTREZ. Na het downloaden van de App verschijnt ENTREZ magazine in de Kiosk op je iPad. In de Kiosk zie je de cover van de nieuwste editie van het magazine. Als je deze opent, kun je ervoor kiezen om de eerste of de tweede editie van ENTREZ gratis te downloaden. Je kunt natuurlijk ook beide edities gratis downloaden.

Maak bij voorkeur gebruik van een WiFi-verbinding. De magazines zijn bomvol en daardoor kan het iets langer duren voordat de edities gedownload zijn.

Ik kan na het downloaden niet alle edities vinden. Klopt dit?

ENTREZ staat in de Apple Kiosk op je iPad. Gratis en eerder gedownloade edities zijn beschikbaar in je Library.

Tap op de cover van ENTREZ magazine in de Kiosk op je iPad. Nu opent automatisch de editie die je het laatst gelezen hebt. Houd je vinger 2-4 seconden op een pagina in het magazine. Onderaan het scherm verschijnt dan een zwarte balk met een index. Je kunt nu kiezen uit de opties: Now reading, Store, Library, Help en Live.

Tap op Library en kies de gratis editie die je wilt downloaden. Gratis edities van ENTREZ zijn altijd beschikbaar in je Library. Je kunt ervoor kiezen om oudere edities te archiveren of tussen de verschillende edities te switchen tijdens het lezen.

Is ENTREZ magazine niet gratis?

Voorlopig is ENTREZ helemaal gratis. ENTREZ magazine is gratis beschikbaar in de App Store. Binnen de App zijn er gratis edities beschikbaar. Dit wordt duidelijk weergegeven als je de App hebt geïnstalleerd. De prijs van een losse editie is € 2,69 maar ter kennismaking zijn alle edities gratis. Je kunt nu dus geheel vrijblijvend en gratis kennis maken met het nieuwe woonmagazine.

Ik wil graag een abonnement op ENTREZ, hoe doe ik dat?

Abonnementen en losse edities zijn verkrijgbaar binnen de Kiosk in de Store op je iPad. Op dit moment wordt alleen een halfjaarabonnement aangeboden. Een abonnement is heel voordelig. Je onvangt drie edities voor maar € 4,49.

Tap op de cover van ENTREZ magazine in de Kiosk op je iPad. Nu opent automatisch de editie die je het laatst gelezen hebt. Houd je vinger 2-4 seconden op een pagina in het magazine. Onderaan het scherm verschijnt dan een zwarte balk met een index. Je kunt nu kiezen uit de opties: Now readingStoreLibraryHelp en Live.

Tap op Store en kies het halfjaarabonnement. Je betaling wordt via je iTunes account afgeschreven. Je abonnement gaat in op het moment dat er geen gratis kennismakingsedities meer worden aangeboden.

Waarom is ENTREZ magazine alleen op iPad verkrijgbaar?

Op dit moment is ENTREZ een iPad-only titel. Dat wil zeggen dat er geen papieren versie van het woonmagazine uitgegeven wordt. Wij geloven dat het net zo fijn, maar ook gemakkelijker is om tijdschriften op tablets te lezen. Het lezen van een magazine wordt zo een interactieve beleving. Je kunt bijvoorbeeld direct online kunt shoppen of video's bekijken.

We zijn gestart met het uitbrengen van edities voor  iPads, maar beseffen dat bezitters van Android-tablets sterk in opkomst zijn. Daarom zullen wij op heel korte termijn ook via Google Play beschikbaar zijn.

Hoe moet ik App updates installeren?

Af en toe zullen wij de App van het magazine updaten. Dit kan te maken hebben met een technische of een inhoudelijke verbetering aan de App. Dit betreft dus geen update van de magazines. Updates van de magazines zijn zichtbaar via de Kiosk.

Om een update uit te voeren, klik je op het App Store icoon op je iPad. Rechtsonder vind je 'updates'. Hier vind je alle beschikbare updates van de verschillende apps die je hebt gedownload. Maak bij voorkeur gebruik van een WiFi-verbinding om updates uit te voeren.

Andere vragen?

Bel ons via telefoonnummer:

010-4672839
Top