ENTREZ lezersacties

3 voor 2 uit collectie Circles of Life
by Studio Van en Veld

Een modern alternatief voor het welbekende ‘fotowandje’….passend in ieder interieur of bedrijf.

ENTREZ_Lezersactie_issue2
Nicole Vaneker ontwerpt je gepersonaliseerde Circle of Life aan de hand van je persoonlijke input, afbeelding of teksten. De Circles geven je interieur een heel persoonlijk tintje en zijn bijzonder decoratief voor aan de wand. Wil jij een bijzonder moment van jezelf vastleggen of misschien de geboorte van je kindje?

Exclusief voor ENTREZ-lezers: 3 voor de prijs van 2!

Bij aankoop van twee Circles of Life ontvang je een derde Circle gratis. De prijs van één Circle of Life is € 59,50. Het is mogelijk om maar één of juist meer dan twee Circles of Life te bestellen. De aanbieding is echter van toepassing bij aankoop van twee op maat gemaakte Circles of Life. Misschien is dit de start van een collectie van bijzondere momenten.

Lezers kunnen de Circles of Life met korting bestellen via de webshop van ENTREZ. Of stuur een e-mail o.v.v. Circles of Life met je gegevens naar lezersactie@entrezmagazine.nl. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2013 en geldt niet in combinatie met andere kortingsacties. De Circles of Life worden exclusief op maat gemaakt door Studio Van en Veld.

Klik op de afbeelding om gelijk naar onze webshop te gaan. Voor meer informatie: www.vanenveld.nl

Circles of Life worden op maat gemaakt. Afstemming vindt plaats met Studio Van en Veld zelf.

De bestelling wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Top