Home paginaBlogDe leukste woonevents van september en oktober

De leukste woonevents van september en oktober

12 Sep 2013

door

In:Blog

Deel op

woonbeurs-2

Het moment is daar. De tuindeuren gaan dicht, de hangmatten worden opgerold, de parasols ingeklapt en de tuinstoeltjes gaan terug in de schuur, net als de buitenkussens en de barbecue. Er is niet veel tijd om stil te staan bij de fijne herinneringen die je hebt aan al die vrolijke zomerdagen en zwoele zomeravonden, want de herfst staat voor de deur, hand in hand met het nieuwe woonseizoen!

Om te weten wat het nieuwe woonseizoen te bieden heeft zetten we bij ENTREZ de leukste aankomende woonevenementen van september en oktober voor jullie op een rijtje.

 

MEET THE MASTERS OF INTERIOR 15-17 september 2013
Van 15 t/m 17 september vindt in ETC Expo in Culemborg de najaarsbeurs ‘Meet the Masters of Interior’ plaats. Deze beurs is gericht op de vakprofessional. Kernwoorden voor dit evenement zijn kwaliteit en exclusiviteit. Voor interieurarchitecten en stylisten is dit de ideale plek om inspiratie op te doen en interieurplannen verder vorm te geven.
Meer informatie: www.etcexpo.nl

najaar_2013

100% DESIGN  18-21 september 2013
Voor één van de grootste design evenementen ter wereld stap je zo snel mogelijk op het vliegtuig naar Londen. Daar vindt je van 18 t/m 21 september namelijk het woonevenement ‘100% design’ plaats. Innovatie staat tijdens dit evenement centraal, net als tijdloos en ecofriendly woondesign.
Meer informatie: www.100percentdesign.co.uk

100-design-300x188

TENT LONDON 19-22 september 2013
Aangezien je dan toch al in Londen bent, kun je meteen door naar het evenement ‘TENT London’. Nieuwe producten en innovaties krijgen hier de kans om zichzelf te laten zien. Het publiek is internationaal en de netwerkmogelijkheden zijn, mede hierdoor, erg groot.
Meer informatie: www.tentlondon.co.uk

tent-london

INSIDE DESIGN 27-29 september 2013
Inside Design in Amsterdam bestaat dit jaar 10 jaar en belooft daarom een extra feestelijke editie te worden. Tijdens dit driedaagse evenement is een inspirerende route uitgestippeld langs allerlei hotspots, exposities en inspirerende ruimtes. Na het spotten van de allernieuwste en hipste trends in interieurland is er natuurlijk ook tijd voor een hapje en een drankje.
Meer informatie: www.elle.nl/insidedesign

ENTREZ_Inside-Design

WOONBEURS 1-6 oktober 2013
Voor de meest uitgebreide woonbeurs van Nederland moet je van 1 t/m 6 oktober op de woonbeurs in Amsterdam zijn. Het walhalla voor de woongek. Er is genoeg te doen en te ontdekken. Voor hen die hun nieuwe huis sfeervol willen inrichten of simpelweg nieuwe ideeën willen opdoen. De inspiratievolle woonhuizen van de bladen zijn hier in levende lijve te bewonderen, net als een aantal steengoede interieurontwerpers en de nieuwste woonproducten.
Meer informatie: www.woonbeurs.nl

Woonbeurs-1

DUTCH DESIGN WEEK 19-27 oktober 2013
De insteek van de Dutch Design Week is niet zozeer om kant en klare producten te presenteren. Dutch Design Week vindt het belangrijker om de focus op innovatie en het experiment te leggen. Hoogwaardige ontwerpen door en voor professionals. Inspiratie, interactie en verbinding staan tijdens deze week centraal.
Meer informatie: www.dutchdesignweek.nl

Dutch-Design-Week

EVOLUTION 26-29 oktober 2013
Van 26 t/m 29 oktober vindt in het Evoluon in Eindhoven de allereerste editie van het surface design evenement ‘Evolution’ plaats. Het omschrijft zichzelf als een event voor en door designers, waar je opgedane inspiratie om kan zetten in concrete ideeën. Evolution is onderdeel van de Dutch Design Week.
Meer informatie: www.evolutionfair.nl

SurfaceDesign_AnaEscobar

1 reactie

Trackbacks and pingbacks

No trackback or pingback available for this article

Laat een Reactie achter

Top